Datum unosa: Nedelja 10.06.2012, 15:25, Naslov:
Mislim da se kreces u pogresnom krugu ljudi i da moras da izgradis neki svoj odbrambeni stav. Prvo trebas da naucis da volis i postujes sebe, jer kako dozivljavas sebe i svoje postupke, tako te i drugi vide i dozivljavaju. Pokusaj da budes pozitivna za pocetak, i videces kako ce se stvari bar malo promeniti, obecavam ti. Pokusaj da cenis male stvari i bar na silu da se nasmejes i po najgroznijem danu, i kad ti nesto ne ide, i kad si iznervirana...Tako ces uvek zraciti pozitivnijom energijom, a ljude to privlaci, znam iz sopstvenog iskustva.
Budi samouverenija i nauci da branis svoje stavove, i sto je najbitnije nemoj da se plasis da budes svoja-to mnogo pomaze u drustvu. Da budemo iskreni, ni ti sigurno ne bi htela da se druzis sa izuzetno nesigurnim, tunjavim i ogorcenim ljudima.
Sama kazes kako te svi koriste, pa promeni to, ogradi se i odmah jasno postavi granice i ne dozvoljavaj nikako da te koriste- na zalost u danasnjem vremenu sto si okrutniji, to te ljudi vise cene. Sto se tice jednog, slazem se sa Andemonom, a to je da je bolje biti sam nego biti okruzen stotinama laznih prijatelja, mada pored 7 milijardi ljudi na ovoj planeti, prosto je ne moguce da ti ni jedan ne odgovara, samo je pitanje vremena kada ces ga naci.
Jako je tesko imati danas pravog prijatelja pored sebe koji nece biti ljubomoran(ovo naglasavam, jer je skoro svaka moja "drugarica" bila ljubomorna na mene), koji ce ti davati savete i biti stalno uz tebe, ali opet mislim da nije nemoguce. Zato glavu gore i smesak na lice!