Datum unosa: Ponedeljak 14.05.2012, 22:01, Naslov:
I ja mislim da je zivot samo jedan i da treba da se zivi punim plucima....Ja sam vec odavno prestala da se pitam zasto je neko nesto rekao ili, jos gore, zasto neko nesto nije rekao....Proste receno, stvarno je prestalo da me bude briga sta ce ko da mi kaze, a mislim naravno, na suprotni pol....Mnogo je vaznije sta je neko nesto uradio i kako se neko ponasa prema meni; neko ko je dobar i pazljiv, ko hoce da se nadje pri ruci kad je tesko, ili da me oraspolozi, ili da mi prosto da savet koji mi je koristan, kao pravi prijatelj...a sta ce biti sutra.... ni to me ne zanima previse...niti bih volela da mene neko pita da li cu ja nekog voleti zauvek, ili bar dugo....ako neko hoce da ja sa njim budem dugo, onda neka se trudi, neka mi svojim delima pokaze da sam mu draga....pa cu i ja da se trudim, da budem pazljiva jos vise...sto se tice bolnih situacija u zivotu, njih niko ne moze da izbegne...one su tu, pa su tu....i to je zivot...strasno je gubljenje vremena da se razmislja o tome, a mnoge lepe stvari i dobri ljudi promicu za to vreme.....meni bude zao kad procitam da neko tako razmislja i sekira se bezveze...ako ti je lepo sa tim deckom, onda uzivaj i nemoj da brines ni oko cega...ako ti ne odgovara, onda nemoj da budes sa njim...ja tako ucim i svoju decu....mora covek prvo sebe da voli i sebi da ugadja, jer ako sebe ne voli, pa kako ce tek druge? na ovom svetu ima oko 7 milijardi ljudi, od toga neka su bar polovina muskarci,.....ih, pa ima toliko mogucih kombinacija i susreta i lepih dogadjaja...nikada ne treba brinuti ni zbog jednog, jedinog...ako zbog njih brines, onda uglavnom nisu vredni...ako ti je lepo i opustena si i uopste nemas potrebu da razmisljas o takvim ljudima, onda su dobri i vredi se truditi i voleti ih i uzivati zajedno sa njima.....