Datum unosa: Ponedeljak 14.05.2012, 15:40, Naslov:
Soft rose, nemoj da očajavaš zbog toga, možda još uvek nisi upoznala onog pravog. Razumem o čemu pričaš, to sve što si nabrojala da ti je potrebno, ali to sve dolazi samo po sebi, samo pusti da sve ide spontano kad upoznaš nekoga ko ti se svidi. Ljubav nije čudo, ali čini čuda
Nisi napisala koliko imaš godina. Nekako sam stekla utisak da si baš mlada. Ima vremena za sve, samo polako, verujem da ćeš upoznati pravu osobu kad dođe vreme za to. Opusti se, radi stvari koje voliš i uživaj u tome, nemoj mnogo da se opterećuješ time kad ćeš i ti naći dečka i iznenadićeš se koliko će ti biti lakše i lepše.
E sad, kakvu devojku momci najviše traže? Hm.. Ima dosta tipova momaka kao i devojaka tako da ne postoji određen tip devojke koju momci najviše traže. Ne znam, to je moje mišljenje. Poenta je da budemo prirodni, onakvi kakvi jesmo i ako nas druga osoba prihvati kao takvu, onda je to to.. Nikad ne bih mogla da se pretvaram ispred nekoga samo da bih mu se svidela, ko god da je u pitanju. Uvek sam bila ono što jesam, neki su me prihvatali, a neki i ne. Ali ja se držim one-bolje da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog nečega što nisam