Datum unosa: Nedelja 11.03.2012, 22:24, Naslov:
Kazu ljudi ravnodusnost je najbolnija.. kada nema emocija ni pozitivnih ni negativnih. Da bi jedna veza, brak funkcionisali da kazem dobro, tako puno kockica treba da se slozi, i samo jedna da fali idu kola niz brdo. Uvek se u takvom problemu kao sto je tvoj prvo sumnja na trecu osobu, sto ipak ne mora da znaci. A da problem postoji, postoji. I to ozbiljan. Izmedju vas se izgleda izgubila bliskost u medjuvremenu. A ona je kljucna za puno toga. Ne znam da li se varam, ali po tvojoj prici izgleda vi zivite kao cimeri, kao sve je ok ali niceg nema. Njemu to ne smeta, ali tebi itekako. I tu je problem koji pogorsava jos ta cinjenica da ga on ne vidi tj. odbija da ga vidi. Sex je jako bitan faktor u svakoj vezi i kada ga nema nema nicega. Cula sam i da postoje muskarci koji promene ponasanje kada zena ostane trudna i da ih i posle sve odbija jer zena postaje majka i mora da posveti paznju detetu. Ne znam da li je to i kod tebe slucaj, ali u svakom slucaju problem je jako ozbiljan, nezadovoljstvo ogromno, jer ti cak i razvod pominjes.. Jesi li ga pitala jednostavno zasto te ne zeli, jesi iskazala sta ti treba, pokazuje li ikakve emocije.. Totalno mi je nenormalno sve i mogu samo da zamislim kako ti je.