Datum unosa: Utorak 24.01.2012, 19:10, Naslov: IZLUDIT CU!!
Drage moje, zaista ne znam ko je vise upravu ko nije...Izludit cu!S deckom sam u vezi vec dugo vremena, volimo se, dokazivao mi je da me voli, brine o meni, iskren...ali, naravno postoji uvijek neko ALI..Jako je sebičan. Tako sto kad sam ja ljuta, i on je ljut...Da vam bolje objasnim, jucer sam bila jako umorna i trebala sam da ga cujem, kad ga zovnem uglavnom on cuva od sestre sina,ili mali place, ili ga nosa i mene je to jako uznemirilo.Kasnije mi javlja oko 23:40 da se cujemo,meni se jako spavalo i bila sam ljuta.Pitao on mene zasto sam ljuta,ja objasnim zbog cega..i nakon toga on meni kaze da je sada on ljut i "nadrkan", tako je ispalo da sam ja kriva,da sam u potpunosti zaboravila da sam ja ta koja je ljuta. I uvijek je tako, kad sam ja ljuta i povrijeđena, on ispadne povrijedjen i ljut i zrtva, u fazonu da je "on uvijek kriv"...Zaista me to zivcira. I danas sam ga zvala da pricamo o tome i on meni kaze :"kad promijenis misljenje onda me zovni"..Halooo??Joj uzasno sam nazivcirana,ljuta i jako me to povrijedilo ((((((