Datum unosa: Ponedeljak 28.11.2011, 21:19, Naslov: Pokidane niti
Zdravo moje cure/djevojke/zene Posto sam novi clan ovog foruma,sve vas srdacno pozdravljam.Počet ću svoju priču tako da vam kazem da sam jako tuzna.Naime,trenutno sam u vezi sa dečkom kojeg jako volim.Trudim se da naša veza dobro funkcionise,dajem sve od sebe.On mene isto jako voli,trudi se takodjer.On zivi u gradu koji je udaljen od mene 2h voznje.Ja jos studiram,a on radi.On stalno dolazi kad moze..lijepo zvuci zar ne..Uvijek postoji ono ALI,nazalost.Ja sam imala prije njega vezu,dečka kojeg sam jako voljela,mislila sam da i on mene voli,sve je bilo super lijepo,zajedno smo bili 2 god..da bi on IZ CISTA MIRA prekinuo vezu,kao osjecaji su nestali,dvije sedmice kasnije on se vratio svojoj bivsoj djevojci i nakon mjesec dana ozenio se s njom.Jako sam bila tuzna i potistena,trebalo mi je zaista jako dugo da ga prebolim.Sad u meni se javlja jedna VELIKA sumnja o vezama,muskarcima..Sadasnji momak je imao vezu koja je trajala 2 i pol godine,djevojku je ostavio...onda,nakon mozda 3 mjeseca opet su počeli biti zajedno,pa su opet prekinuli, ta djevojka kad je saznala da je njen bivsi sa mnom u vezi zvala ga je stalno i plakala mu na telefon.U meni se stalno budi velika sumnja da ce se i OVAJ vratiti svojoj bivsoj,uprkos ljubavi koju mi iskazuje.Jednostavno,strah me da opet budem povrijedjena.Razgovarala sam s njim o tome, rekao je da je to za njega zavrseno,da sam ja njegova jedina..medjutim,opet se u meni javlja sumnja i strah.Djevojke sta vi mislite kako bih ja mogla da prevaziđem ovaj strah i pocnem opet normalno da se opustim u vezi,a ne da budem u strahu da ce se vratiti bivsoj ((