Datum unosa: Cetvrtak 29.09.2011, 01:19, Naslov: Devojke, treba mi pomoc
Nedavno sam pocela da se dopisujem i vidjam sa deckm koji je u startu jasno stavio do znanja da nece vezu. Nakon prvog izlaska (prethodna vidjanja u drustvu se ne racunaju) imali smo nesto sto je licilo na sex. Bio je prepotentan i samouveren i nakon tog nazovi seksa posle njegovog prenemaganja i glumljenja ludila poslala sam mu poruku koja je doslovce glasila ovako "Hoces li ti da se mi kresnemo kako treba ili neces?". Naravno, posle te poruke smo se videli, bilo je sta je bilo a onda sam mu, u povratku kuci rekla da ja u principu nisam za kombinacije, da sam ovo uradila jer mi se eto tako htelo, da sebi udovoljim i da se tu nasa prica zavrsava. Dobila sam odgovor "Dobro je da si bar iskrena i da mi sve to tako kazes" i "Pa ti si sad dobila sve sto si zelela" na sta sam je ja naglas nasmejala. Delovao je zbunjeno, razocarano i ljuto.
Eto, sad me zanima sta mislite o svemu ovome? Sta mislite, sta se sad vrzma u njegovoj glavi? Sta mislite da je ocekivao? I da li mislite da ce mi se ikad vise javiti?
Hvala!
Eto, sad me zanima sta mislite o svemu ovome? Sta mislite, sta se sad vrzma u njegovoj glavi? Sta mislite da je ocekivao? I da li mislite da ce mi se ikad vise javiti?
Hvala!