Datum unosa: Subota 25.02.2012, 17:58, Naslov:
Ti mnogo filozofiras, ja mislim. Bolje bi bilo da se opustis i uzivas u zivotu. U neku ruku si perfekcionista, a takvi uvek brzo dosade. Muskarac je lovac i uvek treba da se bori, ali da pri tom ostane dosledan sebi. Samo takav moze da bude zanimljiv. A ti si toj devojci dosadio, pogotovu tim porukama, pa je zato stavila tacku. Tako sam i ja jednom. A prava ce biti ona koja uzvrati ljubav na pravi nacin. Ti si umislio da je volis, a u stvari volis ideal nje, zato sto je bila najbliza cemu tezis. U zivotu trebas biti spontaniji, jer sve najlepse sto se desi upravo se desi spontano. Ne krivi traume, dovoljno si pametan da umes realno da razmisljas.
I jos nesto, zabavljanje se ne zove ZABAVLJANJE dzabe, kad veza pocinje sve izgleda savrseno, a da bi opstala potrebno je mnogo vise sem ljubavi..zato nikada ne treba da gajiš neka prevelika ocekivanja, opustis se i uzivas, pa sta bude bice, jer gde su velika ocekivanja, tu su i velika razocarenja.
Mozda sam zvucala grubo, ali ni jednog trenutka nisam zelela da te uvredim, da me ne shvatis pogresno, posmatraj ovo kao jos jedno misljenje
I jos nesto, zabavljanje se ne zove ZABAVLJANJE dzabe, kad veza pocinje sve izgleda savrseno, a da bi opstala potrebno je mnogo vise sem ljubavi..zato nikada ne treba da gajiš neka prevelika ocekivanja, opustis se i uzivas, pa sta bude bice, jer gde su velika ocekivanja, tu su i velika razocarenja.
Mozda sam zvucala grubo, ali ni jednog trenutka nisam zelela da te uvredim, da me ne shvatis pogresno, posmatraj ovo kao jos jedno misljenje