Datum unosa: Sreda 13.06.2007, 04:05, Naslov: Grcka
Da li volite Grcku?
Da li ste bili nekad i gde?
Ja volim Grcku zato sto je prepuna prelepih ostrva!!!
Vec nekoliko godina letujem u Grckoj i zaista sam odusevljena!
Grci su jako kulturan i fin narod.
Ako idete u Grcku obavezno posetite Halkidiki (To su ona tri prsta)...
Tamo su plaze kao u Raju...
Posebno mesta Hanioti i Pefkohori...Plaze pune palmi i lijandera, pescane,duge, more cisto i bistro, sve se providi kroz njega i sto je pogodno za decu postepeno se ulazi u vodu...Voda uopste nije hladna kao u Crnoj gori, sasvim je ok,cak je i mlaka pa sam u vodi citav dan...
Za gnjurenje je odlicno jer se sve vidi,voda je prozracna.... :-P
A na dnu samo pesak i malo skoljkica!!!
Najvise na dnu mrzim kad me dodiruju razne travke i mulj :-| ,ovde toga nema!!!
Hotel mi se nalazi na samoj plazi...Dorucak i vecera su na samoj plazi...Vecera je tako romanticna jer upale baklje i tiha lagana muzikica a na stolovima sveca, cuju se talasi i oseca se miris mora :-D ...Divno!
Jos vise mi se svidja sto u tom hotelu svaka soba ima svoj bazen... :razz: :grin:
Jednostavno sve je tako carobno i lepo...
Mnogo volim Grcku,volim i Crnu goru ali ipak vise me privlaci Grcka i pescane plaze!
Da li ste bili nekad i gde?
Ja volim Grcku zato sto je prepuna prelepih ostrva!!!
Vec nekoliko godina letujem u Grckoj i zaista sam odusevljena!
Grci su jako kulturan i fin narod.
Ako idete u Grcku obavezno posetite Halkidiki (To su ona tri prsta)...
Tamo su plaze kao u Raju...
Posebno mesta Hanioti i Pefkohori...Plaze pune palmi i lijandera, pescane,duge, more cisto i bistro, sve se providi kroz njega i sto je pogodno za decu postepeno se ulazi u vodu...Voda uopste nije hladna kao u Crnoj gori, sasvim je ok,cak je i mlaka pa sam u vodi citav dan...
Za gnjurenje je odlicno jer se sve vidi,voda je prozracna.... :-P
A na dnu samo pesak i malo skoljkica!!!
Najvise na dnu mrzim kad me dodiruju razne travke i mulj :-| ,ovde toga nema!!!
Hotel mi se nalazi na samoj plazi...Dorucak i vecera su na samoj plazi...Vecera je tako romanticna jer upale baklje i tiha lagana muzikica a na stolovima sveca, cuju se talasi i oseca se miris mora :-D ...Divno!
Jos vise mi se svidja sto u tom hotelu svaka soba ima svoj bazen... :razz: :grin:
Jednostavno sve je tako carobno i lepo...
Mnogo volim Grcku,volim i Crnu goru ali ipak vise me privlaci Grcka i pescane plaze!