Datum unosa: Petak 10.12.2010, 20:58, Naslov: Boriti se ili odustati?
Drage forumasice,ja sam ovde nova i prvo cu sve da vas pozdravim...Pa da pocnem sa svojim problemom.Decka koji mi je sada bivsi,upoznala sam pre godinu dana preko fb-a,zblizili smo se i pricali o svemu,on nije bio trenutno u istom gradu gde i ja,pa smo se videli cim je dosao i odmah i zapoceli nesto...Bilo je divno,mali znaci paznje,dolazio je ispred moje zgrade da bi me iznenadio...sve je to bilo divno,dok ja nisam uprskala i raskinula sa njim ,jer sam nesto istripovala...proslo je nekoliko meseci i zaista me je sve to mucilo i resila sam prva da mu se javim,izvinem i dokazem da mi je zao..pa mi je on rekao kako sam lose odreagovala i napala ga bez razloga(znaci nije mi to zaboravio).Stalno mi je ugovarao da se vidimo ,ali kada se dopisujemo neke poruke protumacimo pogresno i opet se posvadjamo i opet jovo nanovo...Sreli smo se u jednom klubu,ja sam kulirala a on je konstantno posmatrao sta radim i kako se ponasam.Posle mesec dana smo opet stupili u kontakt i dogovorili da se vidimo...Dobila sam poruku "sta radis sutra" i odgovorila mu nista specijalno.Nista mi nije odgovorio,a sutra sam ga pitala hocemo li se videti i nisam dobila odgovor.To nije prvi put da mi tako uradi.Moram da napomenem da on igra fudbal za jedan nas klub i da sam svesna toga da mu je karijera ispred svega i razumem to i nikakav to problem nije,ali ne znam kako da razumem njegovo ophodjenje prema meni.Da znam da me ne zeli lako bih odustala i nebih se cimala,ali osecam da nije ravnodusan i kada me je video ,to sam mogla da vidim i po njegovim ocima.Decko nije svaler,nije glup i razbio je sve moje predrasude o sportistima.Samo mi je malo cudan.Mnogo bi mi znacilo da me savetujete,sta da radim,vredi li se boriti ili se jednostavno iskljuciti iz svega.Moram da kazem da me bas briga sto je sportista,uopste ga tako ne gledam i jako ga cenim i obozavam jer je divna osoba.Hvala vam puno!!