A ne znam da li se muskarac klasifikuje u "papucare" ako obavlja kucne poslove?
Sta onda oni muskarci koji sami zive, moraju da zive u dzumbusu i aljkavosti i da nemaju stalnu devojku, da se ne daj Boze ne bi smatrali papucarima!?
MIslim da ovaj naziv ljudi dodeljuju muskarcima u razlicitom kontekstu, mnogo puta pogresnom. Muskarac treba da obavlja kucne poslove, nevezano da li je zena bolesna, odsutna, zahtevna, zakeralo ili lenja... A ako muskarac non stop ide i cifra zeni nevezano za kucne poslove, nego obavlja bukvalno sve oko nje, onda tu ne hvalim ni zenu ni muza. Muz nema svoje ja, a nema ga ni zena, cim dozvoljava da svoje obaveze posveti nekom drugom a digne sve cetiri u vis. Ne govorim o momentima kada je devojka bolesna, ili kada se nesto pokvari u kuci, ili oko auta pa joj je potrebna pomoc svog dragog, to svrstavam u cistu paznju i meni je to divno
Imam dana kada se i ja pravim princeza pa sve ocekujem da moj dragi obavi, ali ima dana kada obavim sve svoje pa i njegovo kao u nekom speedu, zato sto eto njemu se taj dan leskari, gluvari, nije mu dobro, mrsko mu bas to da radi ili sl.
Ovde u beogradu sam primetila da mnogi muskarci smatraju da biti papucar, znaci prepustiti se napokon ozbiljnoj vezi u kojoj nece moci da svrljaju
A i to razmisljanje mi je klinacki i pomalo i neiskusno, i cim cujem slicno misljenje kod muskarca, ma koliko on bio stariji odmah shvatim koliko je u stvari nezreo.
Skoro sam dobila poruku od biseg decka iz bg-a sa kojim sam bila mozda mesec i po dana, ali pre dve godine jos: zeli da se vidimo i pricamo, navodno "on tada nije bio spreman da se zapapuci, ali sada se skrasio i da se sada oseca kao tada pre dve godine, mi bismo jos bili zajedno"
Svasta ja se tu nista ne pitam?
U svakom slucaju muskarci koji izbegavaju da dobiju ovaj nadimak ma sta god podrazumevali pod njime su slabici i nezreli.