Ja stare chlanove neznam,ali od kako sam doshla,naravno,pamtim one sa kojima sam u kontaktu
Njih ne mogu da zaboravim i da hocu
Shalim se...
Uvek ce mi u secanju biti( ali nadam se ne samo u secanju) Sanjakis.. Ona me je odushevila josh prvog dana kada sam se uchlanila na forum. Pozitivna devojka,spremna na razgovor sa svima,i starim i novim chlanovima,sa mladjim i starijim devojkama/zenama i sa svima uvek ume da nadje zajednichki jezik i temu.Uvek nas zasmejava svojom pojavom i ludim smislom za humor
Najsrecnija sam bila kada sam saznala da nosi u stomachicu jednog malog shvrcu
Sanjchi je moj mish najsladji na svetu!
Zatim,Marijana P... Devojka koja je vredna,radna,sposobna za zivot u svakom smislu.Devojka za koju smatram da moze da se snadje u svakoj zivotnoj situaciji i osoba koja vishe nego bilo koja ume da ceni,voli i drzi do sebe.Surovo iskrena... I naravno,uvek dodam MASTER MIND
Tini.ti. Za tu devojku nemam mnogo da kazem osim samo rechi hvale..Devojka koja je preterano,ali preterano dobra za sve druge,mnogo vishe nego za samu sebe i zbog toga joj sledi jedna
Shalu na stranu,ali ja sam je stvarno zavolela i nekakako se uzivela u njen zivot o onom shto nam je prichala i shvatila da tolika dusha od choveka zasluzuje mnoooogo vishe i od srca joj zelim svu srecu sveta!
Amandica,devojka sa kojom imam jednu jednu tuznu zajednichku stvar,i osoba za koju smatram da bi bila tu za razgovor bilo kakvog tipa,osoba koja ume da slusha,razume i da da najlepshi i najpozitivni savet,ali iskreno i od srca.Amandica je neko ko je vredan ne samo moje,vec bilo chije paznje.. Devojka koja mi moze biti prijatelj,a isto tako devojka kojoj bih i ja bila prijatelj...
Tini,devojka chiste dushe..Tako bih je mogla okarakterisati..
Tek kada sam je upoznala,svidela mi se josh vishe... Jako smirena i pozitivna osoba,divna majka i divna zena.Po meni,jako pametna i sposobna.Jeste starija od mene,ali ona je osoba sa kojom i mladi i stari mogu da poprichaju,a kada bih u zivotu mogla da biram,nju bih izabrala za stariju sestru!
I naravno,josh mnogo dragih devojaka kojima se izvinjavam shto ne pishem u detalje,ali bojim se da ako krenem sve da vas nabrajam da cu jednu sigurno izostaviti.Volim vas puno i nadam se da cemo se druziti i ostati u kontaktu i pod "stare dane"