Datum unosa: Sreda 04.08.2010, 14:04, Naslov:
Ja nisam incijator prepirki a ti uz svo duzno postovanje nisi kompetentna da govoris jesam li ja za moderatora ili nisam. Mislim da se problemi ne rjesavaju odlaskom posebno nakon sto je sve rijeseno i nakon mog izvinjenja. Razumijem da je tebi Jekalina drugarica ali moras da realno sagledas situaciju. Iako su se urotile protiv mene i provocirale me ja sam ipak ispala čovjek i izvinila se. Predlagala sam i da se vise o tome ne govori ali evo nastavlja se, ako nema Jekaline, tu su njene drugarice koje ce opet da nacnu tu temu. Zaista tu ne mogu nista da uradim. To sto su otisle je njihova stvar. Poslala sam Jekalini cak i privatnu poruku na koju mi nije odgovorila i sve mi je to potpuno...čak sam i progutala ponos i izvinila se nakon sto su mi Marijana i Jekalina pokazivale mooning. Znači, sve što sam mogla da uradim ja sam uradila. Ne bih da ostali članovi trpe zbog toga i zato bih zamolila da se ovo vise ne pominje.