Datum unosa: Cetvrtak 27.05.2010, 18:03, Naslov:
Uh .. U pravu si , i ja bi to pomislila da sam na tvom mestu !!! Malo ja godina imam , ali sam zaista mnogo zrelija od moje generacije pa i od mnogih drugih generacija starijih od mene . Valjda se eto nekome i to mora desiti . Nikada nisam uspela da se druzim sa svojim generacijom , uvek sa starijima , uvek sam se nesto izdvajala i "pametovala" Jednostavno se tako osecam . Svako ko me upozna ukapira da je to tako
Ja sam odgovorna i promisljena osoba kada su takve "velike" stvari u pitanju , i nikada ne bih uradila tako nesto na brzinu i ako zaista nisam sigurna u to
Zivot me je naterao da razmisljam zrelije od drugih , odrastala sam bez majke , i jos 1000 sitnica o kojima ne bih da govorim
A ON je definitivno taj . Tu cinjenicu sam razmotrila sa veoma puno paznje , jer ne volim da se igram sa zivotom
Imala sam veze i pre njega . I znam sta mi treba ! Umem da prepoznam , a to je najvaznije . Imam sigurnost u njega . Znam da sam mlada . Ali nije sve u godinama , ima dosta toga i u iskustvu i u zrelosti koju za zivota steknes ... Ma znas i sama