Datum unosa: Cetvrtak 27.05.2010, 16:38, Naslov:
Shto se uslova za bebu tiche,mislim da nikad ne mozemo imati sve uslove koje zelimo,jer i kada ih imamo,shto Sanja kaze,ne mozemo nikada znati shta moze da nas zadesi sutra...Ja sam odavno shvatila da svakom choveku zivot moze da se promeni za 360 stepeni u roku od jednog dana!Tako da... Smatram da zene trebaju da radjaju decu dok su mlade,zdrave i imaju zivce.Najbolji uslov za dete jeste nasha(roditeljska) bezuslovna ljubav!Sve ostalo ce vec doci..Naravno,treba imati krov nad glavom i posao!Ali ne treba juriti za karijerom ,i kasnije se osvrnuti i shvatiti da smo vec premashili dosta godina,a nemamo potomka..Tada shvatamo da ustvari nismo srecni..Deca i porodica su najveca sreca na svetu!Samo da dodam da nikako ne podrzavam ni pravljenje dece ,i to po vishe njih,preko 5 i slichno,ukoliko ljudi nemaju bash normalnih uslova za zivot i izdrzvanje te dece..
Shto se abortusa tiche,u slichaju silovanja,to je vec teshka tema,i zavisi od sluchaja do sluchaja.. Zapravo,od osobe do osobe.. Ne bih mogla da osudim zenu/devojku koja je u takvim uslovima abortirala,neznam..Rekoh,nisam za abortus,osim u sluchaju anomalija,ali i silovanje je tema za razmishljanje