Datum unosa: Utorak 27.04.2010, 23:29, Naslov:
Je li vaš partner nježan, pažljiv, pun razumijevanja? Ili primjećujte znakove koji upućuju na to da se malo ohladio prema vama? Možda je čak prilično nezainteresiran? Je li njegova ljubav jaka i strastvena kao nekad ili možda sve ide prema rutini i dosadi, doznat ćete odgovorite li iskreno na iduća pitanja.
Koliko je jaka njegova ljubav?
1. Rasprostrti stol, oprati posuđe, usisati prašinu. Pomaže li vam on u tim kućanskim poslovima?
a) Takva je pomoć za njega razumljiva sama po sebi.................. 8 bodova
b) Ne, nikad............................................. ......................................0 bodova
c) Samo kad ga to zamolim........................................... ................5 bodova
2. Imate li često osjećaj da pred vama nešto taji?
a) Ne, potpuno mu vjerujem .................................................. .......8 bodova
b) Čini mi se da ponekad malo izvrdava........................................4 boda
c) Već sam ga uhvatila u laži.............................................. ...........0 bodova
3. Imate problema na poslu ili u porodici. Možete li s njim o tome otvoreno razgovarati?
a) Ne, on to odmah odbija .................................................. ..........0 bodova
b) Da, strpljivo me sluša, tješi, daje savjete .................................7 bodova
c) Rijetko, jer brzo postaje nestrpljiv........................................ ....5 bodova
4. Je li dobar ljubavnik?
a) Da, vrlo dobar. Nježan, strpljiv, pun razumijevanja..................8 bodova
b) Rekla bih, prosječan. Pun ljubavi, ali bez mašte........................4 boda
c) Ne, uvijek misli samo na sebe i svoje zadovoljstvo...................1 bod
5. Pitate ga kako ćete živjeti u starosti? Šta će vam odgovoriti?
a) O tome još uopće ne razmišljam........................................ .....1 bod
b) Najvažnije je da ostanemo zdravi...........................................4 boda
c) Tada ćemo biti još sretniji što smo zajedno............................8 bodova
6. Upućuje vam komplimente. Šta će posebno naglasiti?
a) Ništa, voli me takvu kakva jesam...........................................7 bodova
b) Da na njega djelujem vrlo erotično.........................................4 boda
c) Dugo mi nije dao neki kompliment........................................ .1 bod
7. Na nekoj ste proslavi. Dosta je gostiju koji su sami. Među njima i žena. Kako će se on ponašati u takvoj situaciji?
a) Veselit će se ako se ja dobro zabavljam.......................................6 bodova
b) Malo će me zapostaviti i očijukati sa ženama..............................0 bodova
c) Čavrljat će i plesati sa drugima, ali će mi se povremeno vraćati..3 boda
8. Koliko mu je slobode potrebno?
a) To smo raščistili, nema osobitih nesporazuma.......................4 boda
b) Želi da sve, baš sve, radimo zajedno......................................8 bodova
c) Puno. Radi sve ono što mu se sviđa........................................ 0 bodova
9. Voli li se s vama ljubiti, maziti, dodirivati?
a) Da, što češće, to bolje............................................. ................8 bodova
b) Radi to ako ja poželim........................................... .................5 bodova
c) Rijetko mu je do toga.............................................. ................0 bodova
10. Kako se ponaša poslije svađe?
a) Najprije se duri, a onda se polako sve smiruje.......................4 boda
b) Sa mnom će ponovo razgovarati samo ako mu se ispričam...1 bod
c) Ne podnosi svađu i agresiju, spreman je odmah se pomiriti...8 bodova
11. U razgovoru s prijateljima izrekli ste naivnu, možda čak priglupu primjedbu. Svi se smiju. Kako će on reagirati?
a) Istisnut će prisilni osmijeh, a predbaciti mi pogledom..............3 boda
b) Izreći će neku šalu i izvući me iz neugodne situacije...............7 bodova
c) Smijat će mi se zajedno s drugima........................................... .0 bodova
12. Koje osobine danas najlakše uočavate kod svog partnera?
a) Svadljiv, arogantan......................................... ..........................0 bodova
b) Tolerantan, pun razumijevanja..................................... ............7 bodova
c) Razborit, spreman na kompromis......................................... .....3 boda
Zbrojite bodove
Do 30 bodova
Hladan je i proračunat
Razumijevanje i tolerancija? To od svog partnera ne možete očekivati. Često je hladan i potpuno odsutan. U krevetu misli samo na sebe i svoje zadovoljstvo. Za njega ste domaćica i seksualni objekt. Nimalo ne mari za vaše osjećaje i potrebe. Njegovo ste zlato samo onda kad mu trebate i kad vas može iskoristiti. Savjet: stavite ga u odgovarajuće granice, postavite jasne odrednice za vaš odnos, ako ga uopće još želite; osjetite li potrebu, potražite savjet stručnjaka.
Od 31 do 60 bodova
Donekle samovoljan, ali pun razumijevanja
Vašem je partneru, po svemu sudeći, teško osjećaje izraziti riječima ili gestama. Sputavaju ga problemi i brige. Uz svoju ljubav veže određena očekivanja i zahtjeve prema vama, kao što su, naprimjer, uvijek čisto i izglačano rublje, dobar zalogaj, razumijevanje, utjeha. Osjeti li se u tom uskraćenim, u stanju vas je kazniti, recimo izbjegavanjem nježnosti i vođenjem ljubavi. Unatoč svemu, više ovisi o vama nego što to sebi možete priznati. Savjet: nastojte svoju svakidašnjicu učiniti raznolikijom (kino, kazalište, hobiji, sport), uvucite ga u kućanske poslove, pokušajte ga naučiti na kompromise.
Više od 61 boda
Zaista vas voli
Vaš je partner prepun ljubavi, nježan i pažljiv, vjeran i u njega se uistinu možete pouzdati. Nema pred vama nikakvih tajni, ne postoje nikakve sumnje. Spreman vam je pomoći u svakom trenutku, pokušati riješiti svaki vaš problem. Vaše eventualne male slabosti i pogreške nikad neće zloupotrijebiti. Zato i nije čudno što je vaša veza jednako strastvena kao i na početku. Savjet: nemojte takvu veliku ljubav doživljavati razumljivom samu po sebi, recite mu što češće koliko ga volite, koliko ste sretni s njim, uvjerite ga da se i on uvijek može potpuno pouzdati u vas, budite prema njemu uvijek iskreni, nemojte ga razočarati nekom laži. Tako ćete zadržati svoju sjajnu vezu. Ipak, nemojte ga previše uljuljkati u sigurnost, da ne bi postao pasivan. On se, naime, i dalje mora truditi oko vas. Ali i vi oko njega.