Datum unosa: Sreda 03.03.2010, 01:05, Naslov: SLUŠAJEVSKI??
Zdravo moje dame, pisem vam jer mislim da ste vi iskrene i mislim da cete mi dati onaj pravi savjet. Ovako, prije dvije godine sam otišla u Jablanicu, kod jedne drugarice na ljetni raspust i upoznala jednog dečka.Tom dečku sam se kao "svidjela", te mi izadjemo jednu vecer, gdje smo i zvanicno posli (u vezu). prica se spetljaje tek sad, ugl sve je bilo lijepo, ja odem kuci u Sarajevo, on se meni ne javi..slijedeci put ja opet dodjem i mi se vidimo i budemo zajedno.Eh onda meni počne to ici na zivce jesmo zajedno nismo zajedno,no on odbija tu temu,govori kao daljina,ja kazem da nema od toga nista,necu ga vise nikad zovnut. itd.Hele,mi smo se opet par puta vidjali.SAda za zimu, ja i on se opet nadjemo i budemo skupa,7dana,bilo nam je bas lijepo,pricali smo normalno,on je rekao da daljina nije problem,dop. smo se,sve super..ja odem home opet isto, na msn-u ne zna se javit,a ja k'o luda stalno mu pisem,saljem poruke.SAd samo se trebali u sub ovu naci,on mi je govorio kao jedva ceka da me vidi,..sutra druga prica..on govori da ce mi javiti oce li biti u Mostaru,jer ne zna...a trebala sam ja nocit kod drugarice.Drage moje, sta vi mislite o ovome svemu i sta mi je RADIT??? P.S jako mi se svidja, da mogu reci da ga volim