Datum unosa: Utorak 30.03.2010, 16:38, Naslov:
Evo shta mene trenutno muchi:
Juche sam prichala sa vama o tome da me bole jajnici,ali sinoc,negde oko 12h uveche sam osetila takve grcheve i bolove da ne znam kako da vam opishem!Ako neko zna shta bi moglo biti???
E ovako:
Pre mesec dana sam bila kod ginekologa,i svi rezultati su bili u redu i treba da idem tek za 6 meseci...Poslednja 3 dana osecam bolove u predelu jajnika i prilikom mokrenja(a pishkim na otprilike 2-2,5h) osetim kao da me neshto u donjem delu steze... Treba da dobijem 02.03. u petak.. Imam klasichne simptome PMS-a kao i uvek,otekle su mi grudi,ali me bradavice jako bole.. Nije mi muka,ne povracam,nemam temeraturu(krece se od 36,6 do 37).Sinoc smo imali odnos i tada sam osetila takve grcheve u donjem desnom delu koji su se shirili ka ledjima..
Mene inache boli stomak samo prvi dan kada dobijem..Puz je hteo da me vodi kod lekara,ali sam popila chaj i utoplila se sad ujutru,nishta me ne boli..
Ne verujem da je trudnoca,jer smo odnos pre ovoga imali pre 12-13 dana otprilike i nije ejakulirao u mene.. Bojim se da nije upala jajnika...
Da li da odem da uradim UZ ili mislite da je problem sa bubrezima?