Ali i za vikend mnogi ne stignu da se bave lepim stvarima koje vole. Nekima on samo sluzi da se posteno ispavaju. I tako zivot prolazi...
Ipak, ziveo vikend!
Datum unosa: Ponedeljak 10.09.2007, 02:55, Naslov:
Ja umesto vikenda sad iscekujem UTORAK! Provescu nekoliko dana sa mojim dragim a to mi je vrednije nego ista.
____________________ "Od 30. juna nisam aktivna... sto znaci da se ovom nedozvoljenom aktivnoscu bavim vec duze vreme".... stoga se posipam pepelom i skruseno molim za oprost!
Datum unosa: Ponedeljak 10.09.2007, 23:55, Naslov:
Sta reci jos jedan vikend je prosao a ja ga nisam ni osetila trka kod kuce da uradis ono sto u toku nedelje nisam stigla,a tako sam se uzelela negde otici,sve vise mi se svidja ideja otici na pusto ostrvo
"OTICI NEGDE DALEKO ODAVDE GDE NETREBAJU PILULE ZA SPAVANJE
OTICI NEGDE NE UMEM DA PLIVAM DAJTE MI POJAS ZA SPASAVANJE"
ala prosipam bisere
Pocela sam da razmisljam o vikendu kao danima kada treba zavrsiti ono sto se ne stigne preko sedmice. Ipak, vise volim da prosetam sa muzem ponegde, ipak je vikend - vikend i moramo imati makar jedan dan za opustanje...
____________________ The journey may be long, but the end is the beginning
Ej baladi, kod nas je berba grozdja u toku. Beru se i gljive, a uskoro ce doci i sezona kestena. U ovim jesenskim vikendima najljepse je napraviti kestenov piknik. Uz toplu vatru, miris kestena i casu mladog vina, cak i jesenje veceri znaju biti bas romanticne.
Evo svratite do mene, mogu vam ponuditi pitu sa sirom, piletinu sa kikirikijem, koka kolu... ostalo je jos koje parce strudle sa orasima (ona sa makom je pojedena dok si rek'o keks)... Bas smo se lepo gostili ovaj vikend
____________________ "Od 30. juna nisam aktivna... sto znaci da se ovom nedozvoljenom aktivnoscu bavim vec duze vreme".... stoga se posipam pepelom i skruseno molim za oprost!