Datum unosa: Subota 23.01.2010, 21:44, Naslov: Kako biti zadovoljan ???
Ja sam osoba koja voli da planira. Jos kao mala otprilike sam imala celu ideju o tome kako bih zelela da moj zivot izgleda kada zadjem u porodicne vode, gde bih volela da radim i kako bih zelela da moja porodica izgleda. Tada su mi sve te ideje izgledale bezazlene, ali sada su mi postale neka vrsta opterecenja. Kao da ne mogu da prozivim jedan jedini dan bez da razmisljam o tome na cemu sve bih trebala da radim ne bi li ostvarila moje planove, i to me uzasno umara. Umara me to sto ne mogu da uzivam u sadasnjosti vec sam uvek jednom nogom u sledecem danu ili mozda cak i nedelju, i tako uvek!
Da li je realna teorija da su oni koji zive za dan srecniji i uspesniji od onih koji ceo zivot planiraju i nadaju se nekoj boljoj buducnosti ? Da li bismo lose stvari koje nas zadese u zivotu resavali na isti nacin i ako bismo ih jednostavno pustili da dodju, bez da se pripremamo za njih?
pozdrav!
Da li je realna teorija da su oni koji zive za dan srecniji i uspesniji od onih koji ceo zivot planiraju i nadaju se nekoj boljoj buducnosti ? Da li bismo lose stvari koje nas zadese u zivotu resavali na isti nacin i ako bismo ih jednostavno pustili da dodju, bez da se pripremamo za njih?
pozdrav!