Datum unosa: Petak 15.01.2010, 11:38, Naslov: DRUSTVENE IGRE
Napolju hladno,pada sneg,a vi u toploj sobi punoj grickalica sa drushtvom igrate drushtvenu igru! Obozavam takve vikende... I chesto se tako okupimo i odigramo po par partija igre PICTIONARY ili DA LI STE PAMETNIJI OD DJAKA PETAKA.Bash smo se zarazili..Posebno pictionary!igra je WOW!Izvlachite kartice i na njima su pojmovi(od osoba,mesta,zivotinja,pa do radnji i teshkih pojmova) koje treba da nacrtate u roku od jednog minuta,bez korishcena rechi,a neko iz vashe ekipe da pogodi.Kako biste nacrtali npr. pojam "uzmi ili ostavi" ili "berza"..? Nije jednostavno...
Da li ste igrali neku od ovih igara i kakvi su utisci? I imate li neku igru da preporuchite?
Eto,ja toplo preporuchujem ove igre,necete se pokajati sigurno!Ubicete vreme i lepo cete se zabaviti,garantovano!
Da li ste igrali neku od ovih igara i kakvi su utisci? I imate li neku igru da preporuchite?
Eto,ja toplo preporuchujem ove igre,necete se pokajati sigurno!Ubicete vreme i lepo cete se zabaviti,garantovano!