Datum unosa: Nedelja 02.01.2011, 20:37, Naslov:
Uf, ja sam mislila da sam ja jedina nevina u ovom gradu a koja pritom nije akrep kog neće ni jedan momak pogledati (naprotiv).
Dakle, i ja kojim slučajem sada imam 24 godine i... Nevina sam xD
Iskreno, jako mi je blam da pričam o tome, i ovo je prvo mesto gde to iznosim.
Priča kreće ovako:
Otkad znam za sebe, navikla sam da se izdvajam i furam svoj vazon, nikad se nisam upravljala po drugima (naprotiv, moglo bi se reći da sam terala inat i kontrala svim ustajenim normama i pravilima društva), niti dozvolila da mi iko soli pamet. Oduvek se atraktivno oblačim i volim one sexy krpice, pa sam verovatno iz tog razloga nailazila uvek na debile koji su što pre hteli da me skinu. A ja ne bih bila ja, da sam to nekome dozvolila (baksuz nevidjeni). Iskreno, oduvek sam volela da se igram sa momcima i sprdala se njihovom željom. Nisam frigidna (Bože me sačuvaj), ali sam uvek mogla da sačuvam hladnu glavu dok ih gledam kako ne vide na oči od želje.
E sad, zašto sam još uvek nevina kad ni jedan momak nije mogao da odoli mojoj blizini?
Stvar bi mogla da bude prosta... Uvek su me spopadali oni "loši momci", koji, složićete se i nisu san jedne (zvuči neverovatno) romantične devojke. Uglavnom sam navikla da zavlačim momke, pa nisam imala prilike da uđem u neku ozbiljniju vezu, a i nisam htela da se vezujem. Moj moto je uvek bio "možda ne znam šta želim, ali svakako znam šta ne želim", tako da ni jednog momka sa kojim sam bila nisam smatrala dovoljno dobrim da me ima (priznajem da sam narcis
). Trenutno sam u vezi, najdužoj koju sam imala i po prvi put u životu mogu da kažem da volim nekoga i da je to potpuno (sem sexa), posle par meseci, još uvek nismo spavali, ali on me potpuno razume i spreman je da čeka. A hoće li dočekati... Videćemo