Datum unosa: Ponedeljak 10.05.2010, 17:42, Naslov:
Andemona- "Znam puno zena koje su ponosne sto im je muz bio prvi, a pri tom ne razmisljaju koje su one po redu tom muzu. On je musko njemu se moze, takvo razmisljanje je posledica tradicionalizma i zatucanosti kod nas na Balkanu pre svega. " -
Ne mogu sa ovim da se složim u potpunosti.Prirodno je da muškarac(mužjak) menja više partnerki,i da traži sledeću i sledeću ako je odbijen..To je ostalo još od davnih predaka,da jednostavno muškarac(mužjak) traži stalno partnerku/e skojima će ostaviti potomstvo i svoj gen na zemlji.Dok je žena (ženka) ta koja uvek bira pravog kojem će dozvoliti da snjim ima potomstvo.E sad u savremeno doba to ti izgleda ovako,činjenica je da muškarac ne može biti ceo život sa jednom samo ženom.To je jednostavno tako.Ima izuzetaka naravno ali to valjda potvrdjuje pravilo.Jednostavno je tako.I ako voli neku ženu znam da sigurno ima bar njih par u glavi koje bi voleo da vidi ispod sebe.. Tako je..To je priroda.I tako mora inače ljudi ne bi ni bilo.Ti kažeš andemona da Jekalina treba da ih iskorišćava,pa ja ne vidim zašto je to iskorišćavanje.
većina pravih tipova bi pristala na tu vrstu "iskorišćavanja"
nama je taj sex na prvom mestu i stvarno je tako,kao nagon..ali vama iako je jako bitan nije na prvom mestu.Žene su u savremeno doba samo naučene preko mas medija ,raznih serija,magazina itd da budu "slobodne" itd da svoju sexualnost slobodno puste itd.. ali nisam siguran da je to priroda žene
Žena će izgleda uvek ići u krevet sa nekim kad ostvari neki neseksualni cilj
kao što je recimo uverenje da je se izmedju nje i dečka ostvarila prava ljubav,ljubav na prvi pogled,da je on poštuje, da je on ceni,da je podržava,da joj pšomaže,kupuje nešto,pazi itd . hiljade neseksualnih razloga.
Evo jedan primer. Andemona ti se dogovoriš sa nekim tipom da uveče imate sex.U medjuvremenu saznaš ili vidiš,ili ti taj tip kaže da je spavao u toku dana sa još jednom devojkom ili više njih.Da li bi otišla u krevet sa njim? Da kažem samo da ovo nije moj primer niti sam ga ja izmislio.samo sam ga preradio i izneo ovde.
A što se tiče ovog "problema" cinderella.Rećiću ti da godine uopšte nisu bitne kada ćeš spavati prtvi put sa nekim.To uradi sa nekim ko je kvalitetna osoba,sa kim misliš,sigurna si da vredi to.Da to ne bude samo sex već neka kvalitetna veza i posle toga sexa,ili pre njega svejedno.Pričaj iskreno sa njim,recimu kako da se ponaša u tim trenucima prema tebi,reci mu da ti treba podrška itd. samo nemoj o tome puno da pričaš kad je radnja već počela,to ume da ubije kod tipova želju
A hteo sam da kažem da ti imaš takav stav moguće zbog patrijahalnog vaspitanja.Znaš ono,devojka misli da joj je vagihna prljava jer su je tako učili kao malu.Bože svašta..
Skoro sam čitao da je unutrašnjost zdrave vagine čistija od usta
pa ti gledaj sad
Pozdrav
Podvući ću da uvek ima izuzetaka