Tini....mnogo mi se svidja tvoj san....ja sam nesto sanjala i znala sam jutros,ali sad da me ubijes ne mogu da se setim.....ako se setim cu da pisem!!!
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Grooooooooooooooooozan san . Sanjala sam bivseg momka kako me je pozvao na svoje vencanje (koje je inace bilo pre par meseci) i ja odem i njegova zena se bas lepo ponasa prema meni , i ja kao sva srecna zbog njih i sve lepo samo da je on srecan ... A kad sam ustala povracalo mi se od same pomisli na tog decka , hahaha ... Fuuuj !
Necu vise da sanjam.
____________________ Nisam ja luda! Vi ste samo ljubomorni što glasovi ne prièaju sa vama!
Ja bolje da ne pishem shta sam sanjala,nije za temu
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Sanjala sam da imam bebu,ali je devojcica....i sanjala sam more,mnogo lepa plava voda....ali sad ja to da povezem nemam pojma...mislim redosled sna....samo se secam nekih detalja...
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Ja sam sanjala prve komsije,celu porodicu,kao negde bezimo nekim avionom...
I mi letimo,a ja iz aviona vicem "Eno je!Pretvorila se sad u veliku gvozdenu pticu!"
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Datum unosa: Ponedeljak 26.07.2010, 11:39, Naslov:
ja se ne secam shta sam sanjala ako se setim,napisacu..