dodjite! meni samo nije jasno gde ce ovi moji da smeste rostilj, kad se prejedu kotlica, ..evo ih po kuci, sve se raduju sto ce da jedu.....da ih neko vidi i cuje, pomislio bi da nista nisu jeli danima,
Draga Teacher,to sa secercem je pun pogodak,slobodno dodaj
mala,nema veze koliko ti je godina,vazno je da znas skuvati ono najosnovnije,cisto zbog sebe...sestricina moga supruga (Neuclanjenog) kuva razna jela i sprema kolace jos od 10 godina...samo treba imati zelju i ljubav prema tom jelu koje zelimo spremiti i posle je rezultat
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!
Kad iram gdje bih izašla na ručak-večeru obavezno se raspitam kako izgleda kuvar. Jer ako je punačak - voli da kuva - dobro sprema klopu a ako je šlang - ... produži dalje, promašena karijera.
To si u pravu duki,samo ne znam da li si upucena da su muskarci bolji kuvari od zena....zene to rade iz obaveze,a muskarci iz ljubavi....samo sto retko mozes kroz vrata kuhinje videti bas onog kuvara koji kuva,skoro uvek izviruje onaj kojeg mrzi da to radi
Lep si rucak spremila,mogla si i za nas
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!
danas sam kuvala kotlic i pekla rostilj ispod suncobrana, ..to jos do sada nisam radila, ali uvek ima prvi put.....sta cu, kad je padala kisa, grmelo i sevalo....