Misao na poklone prevayishla je sve strahove i konachno ugledashe prorokovu kucu!!!!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Osecao se miris kao kad odete kod zubara... Prishli su kuci i pokucashe na vrata
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Patuljciiiiii! Uzvikashe oni.. Poslala nas je vila Zubic da nam isterate trulez iz usta inache necemo dobiti poklone! Shmrc!
Odjednom glas iznutra je postao hrapav i grub:"'Ajde nemoj da mi slinite tu pred vratima nego jedan po jedan neka udje i sedne na prvu stolicu u dnevnoj sobi"
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Otshkrinushe vrata polako i jedan po jedan ulazili su u prorokovu kucu...
Unuta su vislile slike sa zubima,protezama i jezicima....Obuzela ih je neka neopisiva jeza...
Pred vratima dnevne sobe sedela je jedna zena sa frizurom kao da je dozivela strujni udar...na nosu je imala ogroman mladez,a na ustima drececi crveni karmin.Kad se nasmejala pojavio se niz belih bisera."'Ajde momcici bez straha...nece nista da vas boli kod cika zube"
a samo vera, gleda gore.
teto,teto hoce i nashi zubi da budu tako beli kao vasi?
I prvi patuljak udje u sibu i sede na veeeeliku stolicu..
Odjednom u sobi se pojavi carobnjak:"Sta je mali?Sta si se ukakio....nece nista da te boli...nego 'ajde blago carobnjaku zini da vidimo sta imamo ovde!"
a samo vera, gleda gore.
aaaauuuuuuu..reche charobnjak...ovo ce biti mnogo zajebano!
"Mali,jesi ti pusio petarde,covece?!" Upita zblanuto carobnjak i poce se cesati po mudroj bradi,misleci se sta mu je sad ciniti
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
...I mislila mudra stara glava,mislila i mislila...
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."