Datum unosa: Subota 31.10.2009, 14:58, Naslov: O vracanju pozajmljenih knjiga...
Pre nekog vremena pozajmila sam dvema prijateljicama po knjigu, obe dobro poznajem i drage su mi...Jedna od njih mi je sama rekla da je knjigu izgubila negde u svom stanu i ne moze nikako da je nadje, pa je ponudila da mi kupi drugu, E, druga prijateljica me je dugo molila da joj dam knjigu na citanje, jer ne moze da je pronadje, a hitno joj treba...Ja dadoh knjigu i posle nekog vremena(jer ona nista nije spominjala) je pitam da li joj se dopala knjiga, a ona mi rece; Pa, vratila sam ti, knjigu, draga, zar se ne secas?! Naravno , ja odgovorim da mi nije nista vratila, a ona tek odgovori; Pa, proveri malo bolje kod kuce, draga, molim te, znam sigurno da sam ti je vratila..kako mozes da me nabedis?!
Ja ostala bez omiljene knjige;i ja sam je jedva pronasla...Verovatno cu potraziti opet i kupiti, ali sam bas ostala zapanjena i iznenadjena... Da li vam se to nekada dogodilo?
Ja ostala bez omiljene knjige;i ja sam je jedva pronasla...Verovatno cu potraziti opet i kupiti, ali sam bas ostala zapanjena i iznenadjena... Da li vam se to nekada dogodilo?