Datum unosa: Petak 02.12.2011, 19:59, Naslov:
Imam jednu koleginicu koja je pravo zvocalo, u stanju je da non-stop gunja
...elem nesreca
je navela jednom da radi sa mnom, kazem nesreca jer ko mene hlebom i ja cu njega, a ko kamenom ee zeznuo se
.. Niko nista ne zna sem nje.. pa kao kukavic jaje baci ona meni neke stvari da popravim uz reci "drzi ovo, necu ja da ti popavljam" a ja ne pamtim kada mi je nesto vraceno, al grese svi.. uzmem ja i pocnem pa zagledam, nije moje nikako i ukapiram i lepo ustanem i pokazem joj, tj. dokazem da je to njenih ruku delo, cuti ona..sutradan prebace mene na novo, opet ona na sred hale vikne "dolazi da popravljas ovo" bruka i gundja li gundja a ja ni pet ni sest najsladji osmeh od uva do uva, poljubac i dva srednja prsta
Od tad sam joj kao kacilo, zadirkujem bockam je za sta stignem
da ne kazem podjebavam.. Kako sam dosla ponovo na pocetak lanca sada smo blizu, a ja sam Dj
posto je radio moj, tako da ga svuda nosim sa sobom.. kaze ona "letecete ti radio kroz prozor" a ja "haha i ti za njim" i tu ona izgundja svasta nesto, e rekoh cekaj samo.. ceo dan je bila u haosu, nista joj nije polazilo za rukom, izgrdili je ljudski, dok meni extra dan..naravno nisam joj likovala, ruzno bi bilo, posle nekog vremena cujem je prica jednoj koleginici "joj ne znam sta mi je, tresu mi se ruke, nervozna sam, nista mi ne ide" ja se okrenem ovako naopaka
i kazem joj "Sneska hoces ja da ti kazem sta ti je" ona me upitno gleda, a ja ni pet, ni sest "neko ti drma kavez" ona
cirkus sa mnom