Datum unosa: Nedelja 18.10.2009, 18:16, Naslov: "Sansa za novi zivot"
E pa evo,odlucila sam se da otvorim ovu temu iz razloga,sto sam u petak bila na jednom interesantnom i vaznom predavanju koji je vazan za sve zivote koji se nadju u opasnosti....Sansa za novi zivot u organizaciji Donorske mreze Vojvodine....radi se o transplantaciji organa....Transplantacija ili presadjivanje organa danas je u svetu i kod nas prihvacen i uspesan nacin lecenja bolesnika,kod kojih je iz bilo kojih razloga doslo do nepovratnog otkazivanja funkcije pojedinog,za zivot potrebnog organa.Samo u Srbiji oko 1500 lljudi,ceka na novi organ.STOTINE HILJADA LJUDI SIROM SVETA BOLUJE OD TESKIH NEIZLECIVIH BOLESTI.OVIM BOLESNICIMA KAKO BI SE PRODUZIO I POBOLJSAO KVALITET ZIVOTA NEOPHODNO JE PRESADJIVANJE ORGANA.....Za dozvolu za presadjivanje i uzimanje organa potrebno je potpisati donorsku karticu....Da li bi ste je potpisali,da li niste spremni na to,da li imate neke nedoumice,ili se bojite zloupotrebe?Zanima me vase misljenje?!kao primer gradonacelnik Subotice je na istom tom predavanju potpisao donorsku knjizicu.....
TVOJA ODLUKA PREDSTAVLJA NEKOME SANSU ZA NOVI ZIVOT....javascript:emoticon('')javascript:emoticon('')javascript:emoticon('')
TVOJA ODLUKA PREDSTAVLJA NEKOME SANSU ZA NOVI ZIVOT....javascript:emoticon('')javascript:emoticon('')javascript:emoticon('')