Datum unosa: Ponedeljak 22.03.2010, 11:38, Naslov:
Devojka mog bivsheg druga je proshle godine skochila sa krova zgrade i sva sreca ostala ziva...Razlog zbog koga je skochila su navodno bili problemi u porodici,faxu,ljubavni...Kaze,sve joj se skupilo!Otac joj je bio nedavno umro,fax popustio,sa dechkom u svadji,sa majkom se nije slagala...Pa dobro bre,pa jesu li to razlozi da se oduzme zivot?!
Po meni,suicidne osobe su nelabilne lichnosti,bez volje i zelje za zivotom,bez zelje za borbom i nerealne... Ne znam da li takve ljude treba zaliti ili ne? Pa sami se odluchuju na takav korak! Meni se milon puta desilo da ne vidim kraj i izlaz iz problema,bila sam i u depresiji,ali,valjda chovek po prirodi prvo voli sebe i bori se prvenstveno za svoju srecu! Kod suicidnih ljudi,to izgleda nije sluchaj!Ako ne volish i ne cenish sebe i svoj zivot,nece te ni drugi ceniti! Nadam se da ce ljudi jedom shvatiti da zdrav chovek moze sve!!!To nije samo chinjnica,vec istina!
Ne znam,nisam ja ta koja treba da sudi,ko zna shta ti kvrcne u glavi i ko zna da svakome od nas to ne moze da se desi?Nikad ne reci nikad!
Sve u svemu,niko nije vredniji od nas samih i nashe dece!