Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 11:30, Naslov:
Ja sam definitivno nepopravljivi optimista, sto nisam od uvek bila. Ranije sam se prenemagala o boze zasto ja pa nemam srece samo ja, prokleta sudbina i tako to, dok jednog lepog dana nisam ukapirala hej zivot je samo jedan jedini. Ako se ''glodjem'' za svaku sitnicu hoce li mi neko mozda reci hvala od tada grmelo sevalo meni je sve ravno do Kosova. Nosim se ja sa sa zivotom i dalje ali ne dopustam sebi zalopojeke. Sve ima i svoju vedriju stranu pa se trudim da tako i posmatram sve oko sebe.
____________________ Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 12:56, Naslov:
Posle kiše sija sunce...nije sve tako crno.....opušteno i sve se da rešiti...život je samo jedan da bi se proveo u stalnom jadanju kako nema izlaza....jutro je pametnije od večeri...zato...osmeh na lice i sve će biti lakše...čak će i problem izgledati manji....a smeh je zdrav za srce...a kad si zdrav sve se može...optimista zauvek
____________________ ...moj je život igra bez granica....
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 13:06, Naslov:
Predpostavljam aleksi da su te na to zivotne okolnosti naterale ali glavu gore,sutra je novi dan,pesimizmom samo privucemo jos problema......procitaj knjigu Tajna
____________________ Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 13:23, Naslov:
Ziv covek aleksi sve izdrzi veruj mi.....toliko sam imala problema od samog mog detinjstva da bi trebala sve crno da vidim.......ali uvek ima tracak nade i ne smes se predavati,preduzmi neke promene u zivotu i bori se za sebe,za taj jedan zivot kojeg sada imas
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 13:31, Naslov:
Covek ne mora biti ni okrutan ni bezobrazan da bi se borio za sebe jer ti si kreator svog zivota i niko drugi a to nije bezobrazluk to je odlika hrabrih
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 13:57, Naslov:
I ja Marijana!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."