Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 11:53, Naslov:
Zavisno od osobe i situacije,ali uvek na pravi nacin spustim provokatora tamo gde mu je mesto-to su oni provokatori gde se mora reagovati.
Budale ignorisem.
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 13:24, Naslov:
Ignorisem i ja...ne umem bas da se uplicem u provokaciju,zato cutim...pa kad tom nekom dosadi moja nezainteresovanost on prestaje
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 23:00, Naslov:
cesto sam u situaciji da slusam neka bockanja i provokacije sa stane i svaki put sebi kazem da cu naredni put odgovoriti, ali nikad ne odgovorim. Nekad necu, nekad ne mogu da se setim, a kasnije mi naidje nesto sto sam mogla reci pa mi krivo kako se ranije nisam setila
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
Hmm, zavisi koje provokacije su u pitanju, kakvog tipa... One vulgarne uglavnom ne mogu da prećutim i tu odmah odgovorim... A sada mi se dešava da dečko sa kojim sam bila u vezi, čim smo raskinuli, radi stvari koje su mi smetale i to je toliko providno... Poznajem ga 8 godina, tako da sam sigurna da pokušava da me napravi ljubomornom, ali na takve provokacije ne reagujem
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."