Datum unosa: Nedelja 23.08.2009, 13:40, Naslov: AVANTURA....
makar bezazlena....dodje li ti nekada da proveris kakav utisak ostavljes na suprotni pol,tek onako da se osecas bolje,zenstvenije...ili pozelis bas pravu avanturu?
I kao devojka sam bila dosta stidljiva i povucena......nisam nikada bila sklona tome pa ni sada u braku.......imam zaista divan brak i divnog supruga kao i divnu decu......nije to vredno nicega pa ni neke avanture.......inace sam po prirodi povucena.....
____________________ Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine
Ne mislim ja da se svalerate,vec malo onako provokacije umerene,ne one jeftine da ne kazem koje...Sta fali malo pristojno flertovati,tek da sebe malo podignes kada si necim nezadovoljna...
Zar ne voli svaka da se nekad i za njom okrene neko ? Cisto te,sto kaze Lakshmi,to malo podigne
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
I ja volim da flertujem, ali kad neko onda hoce da mi pridje ja se uspanicim jer nisam to htela, vec samo malo da se gledamo.
Naravno da mi prija kad se neko okrene zamnom ( ako to nije neki starkelja) jer mi se tad bas podigne samopouzdanje.
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 15:00, Naslov:
E i meni bogami naidju dani kada bih bas sebi dozvolila malo podizanje samopouzdanja pa se popnem na stiklice i nekako cinimi se i sama se osecam drugacije tada mi prijaju i pogleda i blagi flert
____________________ Ljubav je totalni trijunf maste nad realnoscu
Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 17:55, Naslov:
Jaoj je napisala:
Citat:
E i meni bogami naidju dani kada bih bas sebi dozvolila malo podizanje samopouzdanja pa se popnem na stiklice i nekako cinimi se i sama se osecam drugacije tada mi prijaju i pogleda i blagi flert