Datum unosa: Petak 21.08.2009, 14:37, Naslov: Zimska idila
Mala kucica,napolju sneg tiho pada krupnim pahuljama,vatra pucketa u kaminu,cuje se u daljini zvono na sankama i smeh dece........volite li zimu i zimsku idilu????
____________________ Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine
To sam volela kad sam bila manja jer su tad bile prave zime, prave idile. Dugo nismo imali pravi sneg koji skripi pod nogama, vec ovaj vodeni i zato ne volim zimu
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
Brrrrr,ma ne volim zimu,jako jako puno sam zimogrozljiva...volim leto,pa neka se i kuvam od vrucine!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Danas nam je padao prvi sneg,i bilo je jako lepo gledati kroz prozor te krupne pahulje .
Ali,vani bilo je jako mokro i
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
I kod nas je juce pao prvi sneg. O da, volim sneg i zimu. Ali, kad god padne prvi sneg u saobracaju je kolaps. Juce sam se sa posla vracala 3 i po sada (obicno mi ne treba vise od 30-ak minuta). Ceo grad je bio blokiran.
____________________ Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.
Ja sam inace zimsko dete, rodjena pred Novu god. Volim zimu kad ima snega, kad nije suvomrazica sa -15°....volim sneg do kolena, volim kad veje, volim da ga čistim....ne volim kad počne da se topi....volim praznike sa snegom...
____________________ ...moj je život igra bez granica....
obozavam zimu jer sam i rodjena u tom periodu. Mnogo volim sneg, sve u vezi njega. Ma volim samo da ga gledam dok pada i to mi je dovoljno.
Zime vise nisu ono sto su nekad bile tako da mi se sve to nekako izgubilo u medjuvremenu.
____________________ Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samoj sebi... Micelangelo Buonarotti
Volim samo da gledam kako pada sneg,ako sam u toplom...A chim pomislim da treba da izdjem napolje,smrznem se!
E LJUDI,GDE CETE ZA NOVU GODINU?
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Ja obozavam zimu,volim kad gledam sneg kako pada kroz prozor
a ja u stanu sedim pijuckam caj ili toplu cokoladu i uzivam....
Obozavam zimu,iona isto ima svoje cari kao i leto....Pogotovo praznici
uvek idu lepse uz sneg .....