Datum unosa: Subota 15.05.2010, 11:21, Naslov:
Rećiću samo da je Nikola Tesla kao jedan od najvećih naučnika verovao u postojanje Boga i rekao je da su Pravoslavlje i Budizam religije budućnosti.Rećiću takodje da ne stoji priča da je Den Braun imao dokazive činjenice o hrišćanstvu.
"A rekla bih da se u prvom delu filma govori upravo o tome,da je vera,uopshteno gvoreci, potekla od jedne prche,koja se na svakom kontinentu razlichito preprichava" - Nisam siguran da je ovo tačno.Šta ćemo sa svim onim dokazima čuda u hrišćanstvu.Primer: ne truležni ostaci svetaca u pravoslavlju (recimo Vasilije Ostroški),onda ću navesti blagoveštasnki plamen koji se pojavljuje u crkvi hrisovog groba na veliki petak po pravoslavnom kalendaru.A čak sam nalazio i čitao predavanja o dokazima(materijalnim) o postojanju Sodome i Gomore,o prelaski Jevreja preko crvenog moga(stari zavet). Ne znam,sve je čudno,ne treba tako olako poverovati tom Den Braunu. Kažem još jednom,noije slučajno što on piše o ovim temama i što su mu dve knjige ekranizovane.A da govori o tajnim društvima,govori.Pa pogledajte kad u "Da Vinčijevom kodu" opisuje ritual u masoneriji sa onim orgijanjem,to je u stvari ritual slavljenja plodnosti gde ga on kroz opis i podržava.Hm.A rimokatoličkoj crkvi je najveći neprijatelj uvek bila masonerija,kao i ovi njima.
A još da kažem,da odgovorim Jekalini da ja nemam ništa protiv drugih vera,rekao sam da imam protiv drugih crkava u okviru hrišćanstva,jer su one za pravoslavlje jeretičke.Mada sve su te nove crkve potekle uglavnom iz rimokatoličanstva.Čak i sve sekte.