Datum unosa: Petak 05.06.2009, 00:05, Naslov: Moje veze su uglavnom kratke...Ne uspevam da ih odrzim.Pitam
U zadnjih dve god. upoznala sam 2 tipa koja su me oborila s, nogu...Sa prvim je vise bilo na njegovo insistiranje. Sve je bilo ok u pocetku, izlasci, neznosti i ludi sex a zatim je on morao da otputuje zbog posla u drugi grad...nakon njegovog odlaska smo se culi intezivno 15 dana a onda je sve naglo prestalo....
Ja se uvek ponasam malo tradicionalno, mislim dam ja znak frajeru da mi se svidja ali svidja mi se kad su oni u ulozi lovca..ne bih da budem bas plen ali ispada tako.
Sa drugim je bila slicna situacija...samo kad sam mu predlozila da otputujemo negde zajedno na odmor, njegovo ponasanje se skroz promenilo...Ne znam zaista gde gresim...Postoje li normalne muske osobe?
Ja se uvek ponasam malo tradicionalno, mislim dam ja znak frajeru da mi se svidja ali svidja mi se kad su oni u ulozi lovca..ne bih da budem bas plen ali ispada tako.
Sa drugim je bila slicna situacija...samo kad sam mu predlozila da otputujemo negde zajedno na odmor, njegovo ponasanje se skroz promenilo...Ne znam zaista gde gresim...Postoje li normalne muske osobe?