Datum unosa: Ponedeljak 14.12.2009, 12:18, Naslov:
da,da,da definitivno slobodno vreme!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Datum unosa: Ponedeljak 14.12.2009, 12:36, Naslov:
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Datum unosa: Ponedeljak 14.12.2009, 12:54, Naslov:
Nema na chemu,samo prenosim malo ljubavi
Nedostaje mi puno osoba...ovog trenutka...svi moji najmiliji...
I... jako puno mi nedostaje moja Andemona...nema dana da ne pomislim sta radi,kako je,kako su joj devojcice...bas je dugo nema...
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
meni trenutno nedostaje moj puz,josh nije stigao sa puta
I nedostaje te mi vi,moje drugarice uspavane...Sanjakis,Tini.ti,Amandica,Marijana P.Bambina,Tixi,Jela ... Ma svi mi nedostajete!!!!
ima dosta osoba koje mi nedostaju,al kao sto Tini.ti rece Andemona,al sa njom se cesto cujem drago mi je da je dobro,decica su joj super,eto toje odgovor za Tini.ti,nedostaje mi staro drustvo da bi bila kompletna uzivancija na forumu,uz nove clanice ,
Meni ostatak mojih zena..Pa gde su od jutros?
Tinchi,Amandice,Sanjchi,Bambiiiiiiiii????
Nedostaje mi burek sa sirom,jogurt "Granice",sarma,gibanica,kajmak,ajvar....i tako to!!!.....
Ma eto nedostaje mi sad Jekalina...i Marijana...i Bambi....i Tini.ti (misim jos se nije odlogovala ali ode kod dermatologa)...nedostaje mi amandica...ma sve mi nesto fali danas!!!
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Mishu,sutra si u BG-u!!! Kako cu samo da te stisnem