____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Datum unosa: Ponedeljak 26.10.2009, 14:59, Naslov:
E ovako
Ustala jutros u 7h,spremila deci dorucak i uzinu,
odvela ih u skolu!Otisla do grada,nesto da sredim,vratila se pristavila
rucak malo pocistila p ostanu....Trci po decu u skolu....
Rucali,malo cistila kuhinju....Vodi decu u skolu....
I sad jos malo idem po njih u skolu,i da vidim sta cu za veceru....
Datum unosa: Ponedeljak 26.10.2009, 19:55, Naslov:
Danas...ludnica...ustala rano posle neprospavane noci (mali bolestan, temperatura celu noc), spremala dorucak, pospremala po stanu, brinula oko malog, otisla do svekrve, otisla na posao, dosla, opet spremanje po stanu, vodila malog u bolnicu, imam jos da pripremim nesto za posao, da zavrsim nesto s muzem i da spremim rucak za sutra.
____________________ The journey may be long, but the end is the beginning
Danas .........isto mi je ko i juce radim uvek jedno te isto .........kuvam......spremam.....ispracam i docekujem.......postavljam.....perem......sklanjam........
Danas mi je bio takav dan, da jedva cekam da mi pocne odbojka, a to je jos malo....Saznala sam da koleginica sa kojom radim, ne dolazi na posao, vec odsedi kod kuce, a ja onda se borim i sa njenim i sa mojim strankama...valjda neko moze tako da se ponasa i mirno posle da spava...
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."