Danas sam pravila veliko spremanje poslovne prostorije,ili radionice,dosta se radi cele godine pa je vreme da se malo generalno posprema,sada kada nije sezona posla.Bas sam se umorila,nista sladje cu
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.
danas sam konacno zavrsila jedan od tezih poslova, na poslu, a onda sam od jedne prijateljice dobila presladak mejl pod imenom ''male zimske carolije'', sa pozivom da u zimske dane svratim do nje, a uz to mi poslala fotografije svog spajza i zimnice, brda i brda tegli... tako da imam obezbedjen poziv na zimnicu, isplatilo se sto sam bila ovoliko vredna,
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
danas bila na casovima,bila u bolnici da mami zakazem pregled kod hirurga,pavala,lozila vatricu,i spremala orman ssklonila sam letnje stvari a priblizila zimske.....a mama od mog decka mi je napravila ajvar...xe,xe,bas je zlatna.....
____________________ najbolji osecaj na planeti jeste kada pomognemo nekome....
Bravo Sanja!!!
Danas tek treba da odem na neki koktel u Muzej starih automobila, poslovno, pa se pripremam... psihicki, jer nikoga tamo necu poznavati.
____________________ Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.
Danas,kao i juce...i prekjuce...osecam se tuzno,glava me puno boli,neraspolozena sam,ne izlazim iz stanai nigde mi se ne ide...dan tako prodje
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."