Datum unosa: Ponedeljak 13.04.2009, 09:26, Naslov:
I kod mene leki danas veliko spremanje...mora sve polako da se sredi pre velikog cetvrtka.Kada dodje taj dan ostaje samo shoping i kuvanje,naravno i pravljenje kolaca
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Datum unosa: Ponedeljak 13.04.2009, 10:38, Naslov:
Ja radim do 12h pa idem na sahranu
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Datum unosa: Ponedeljak 13.04.2009, 22:10, Naslov:
Danasnji dan mi je bio prelijep: cio dan setala sa dragim, obilazili radnje sa namestajem, prinovili neke stvarcice za nas dom, zabavljali se, i zaglavili na rucak u Mec-u..
Aaaah, kako lijep dan...Volim sunce, volim kad sam srecna, volim mog dragooooog
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
Možda će za neke biti smešno,ali ja sam danas nasadila kvočku.Za one koji neznaju šta to znači.To je kada neka koka najavi da želi da bude mama,t.j nekoliko dana leži u gnezdu,znači da je spremna da izleže piliće.jeste da mogu nabaviti piliće i na drugi način,ali ovo me uvek vrlo razneži.Mogu satima da sedim i da gledam kako mama kvočka cuva svoje piliće i sa ljubavlju se brine za njih.A osim toga nije joj teško da 3 nedelje leži sama na jajima i čeka da čuje prvi cvrkut malog pileta.
Nemojte odmah reći,e Serafina sad si preterala,možda i jesam,ali šta cu kada sam takva.
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.