Datum unosa: Utorak 13.07.2010, 16:23, Naslov:
Hahahah ovde su se svi nekako preko interneta smandrljali
Jaooo moja prica je malo dugacka i pokusacu da je skratim sto vise.
Moj sadasnji decko je bio najbolji drug mog bivseg decka
Verovatno se niko ne pita zasto je BIO a sada vise nije
Nije trebalo ovako da pocnem pricu, ali bilo mi simpaticno, jer je skoro pa istina.
Moj dragi i ja smo se upoznali jos u osnovnoj skoli ja sam bila sesti razred, jos ni sike nisu pocele da mi rastu, a on maturant na nekom rodjendanu. I tada se on meni nije svidjao ali je bio stariji i bilo mi je zanimljivo da pricam sa njim i malo ga i zevzecim.
Onda nakon toga znali smo za postojanje jedno drugog u nasem gradu ali nismo imali nekih susreta niti smo se druzili. U srednjoj skoli ja sam se zabavljala sa drugom iz razreda koji mi je pricao kako je poceo da se druzi sa mojim sadasnjim deckom i kako je on mnogo pametan, zreo i cool...na sta ja nisam obracala paznju jer me bolelo uvo za njegovog novoupoznatog fascinantnog prijatelja(da je bila drugarica, mozda bih se i zabrinula)
Onda sam ja sa tim deckom iz srednje raskidala, mirila se, bila druga, varala ga i opsti haos, mada to tada nije bila ni ozbiljna veza tako da nije bilo strasno.
Nakon 3 godina ja sretnem Aleksandra(mog sadasnjeg decka) na festivalu vina u nasem gradu tj skupilo se neko drustvo pa se zadesilo nas dvoje i mi pocnemo da pricamo. On je tada imao devojku i znali smo da smo se upoznali kao mali ali kao da smo se opet upoznavali. Izgledao je drugacije, ozbiljnije, iako je popio malo govorio je pametno i duhovito, nije bio navalentan... bio mi je zanimljiv ali ne za vezu nego tako za pricu. Ali posle price samo je rekao "A ti si ona Jovanova koja petlja muskarce kako hoce"
I hladno otisao od mene. Ostala sam zbunjena i zapitala sam se kakva prica to o meni kruzi zbog tog klipana iz srednje. Onda jos dve god nakon toga doda Aleksandar mene na facebook, vise nije imao devojku iii sada sledi mnogo zanimljiviji deo price kako je on mene smuvao da ja to nisam ni primetila
Ali vec sam se raspisala, a moram da idem, tako da cu to nekom drugom prilikom.