Datum unosa: Subota 25.04.2009, 22:44, Naslov:
Ajme, Medena, tebi je sve crno... to mi je prvo palo na pamet kada sam videla (jos jednu) crnu temu.
Sad, zaista se stavljam u glupu poziciju, ne volim da moram da predjem na neciju stranu. Vidim dosta nas je pogledalo temu, i svi ostali bez texta... verovatno zbog toga sto bi dosli u situaciju da drzimo neciju stranu.
Svakako osudjujem pogrdne reci upucene bilo kome... mnogo je ruzno kada iz necijih usta izadju ovakvi izrazi.
Ali, hajde da te ovog puta ne tapsem po ramenu. Prvo, ja svom ocu, nikad, ali NIKAD (ma kakav bio) ne bih filozofirala zasto je celu noc na netu, koliko ce para stici (btw, jel' iz tvog dzepa vadi lovu?) Bez obzira sto smo imali uvertiru u tvoj zivot o ocu koji je napravio gomilu dugova, a majka izvlaci takoreci deblji kraj u svemu ovom (i koja je ovaj put stala na tvog oca stranu Ponavljam, osudjujem nacin izrazavanja tvojih, ma koliko bili van sebe. Da sa svojih 16 godina ovakvo nesto kazem svom ocu, mislim da bi me zalepio za zid...
Imas 16 godina, dobro znam da je to najzesci period u zivotu, kada smo skloni od muve praviti magarca, uvelicavati mnoge situacije, buntovnicki smo nastrojeni, i cesto se kacimo sa svojima. Nasi roditelji, opet, nekada zaista nemocni da kontrolisu situaciju, dolaze do tacke kljucanja, i onda, eto, dodje do cega dodje.
Bez obzira na reci "ne interesujes me vise" i sl. mislim da gresis sto to uzimas k srcu... da ti je majka to ozbiljno mislila, mislim da bi istog momenta izletela na ulicu, ili, u najboljem slucaju ne bi ovde kuckala (za pocetak blaza kazna, pa u zavisnosti od vladanja, ili bi se kazna povecala ili smanjila). Prodjoh sve moguce situacije u svom pubertetu, u medjuvremenu postah roditelj, pa mogu sagledati obe strane.
Ne mogu a da ne povezem tvoje dve teme... u prvoj majku u zvezde kujes, na ovoj su sestre potrebne da staju na tvoju stranu.
'Ajd' sad probaj (vezujem tvoje dve teme) da se stavis u situaciju svoje majke- muz takav kakav je, puno sr**** verovatno proguta zbog dugova, ne bi li tebe izvela na put... mislim, zamisli kako je toj zeni... I onda uletis sa ocem u konflikt, i ocekujes da ti drzi stranu? U ovoj situaciji? Tesko...