Datum unosa: Sreda 02.02.2011, 00:46, Naslov:
Kad sam se sad poradjala drugi put, znala sam sta me ceka, znala sam kakva ce biti situacija, i samo sam cekala da stanem na svoje noge da mogu da idem odatle. Skoncentrisala sam se samo na to da izadjem sto pre i kad me je doktorka pustila dan ranije kuci, bila sam joj zahvalna do neba.
Znala sam da cu se porodit carskim rezom, tu nije bilo iznenadjenja, doktor koji je radio operaciju je bio jako fin, pozrtvovan, anesteziolog takodje, svo vreme mi je davala podrsku i pitala me da li sam ok, imala sam osecaj da sam u sigurnim rukama. Medjutim, nekoliko sati nakon operacije kad mi je sestra dala injekciju protiv bolova, nikog nije bilo u sok sobi za porodilje carskim rezom! Nikog nije bilo u blizini... Tokom noci me je probudio snazan bol u grudima, pokusala sam da zovem sestre, ali nigde nikog... Jedna zena iz sobe je lupala u prozor koliko je mogla, ali nista. Do jutra se niko nije pojavio u sobi sa 4 tek operisane zene. Moglo je bilo sta da se desi, kao i sto se desilo pre godinu dana kada je u Novom Pazaru umrla trudnica zbog slicnog nemara i nebrige. Sve je tu na srecu, ako imate srecu da dodjete u smenu gde je osoblje sposobno i ljubazno, dobro za vas, ako ne, samo se molite Bogu da nista ne podje po zlu...