Datum unosa: Utorak 14.04.2009, 20:57, Naslov: Mrznja prema vlastitom ocu!
Trenutno slusam svakidasnje probleme...i evo posto sam jako ljuta, odlucih se da vam napisem ukratko, zasto i da li mi mozete dati neki savjet.Sve je pocelo od kako sam se rodila, moj otac je imao dosta afera, radio je, imao svoju tvornicu, mnogo je zarađivao.Moja mama radi mene i mojih sestara nije htjela da nista poduzme u vezi njegovih (više) afera!Kasnije nas je uveo u mnogo kredita, imamo negdje oko 8 kredita, koje moja mama vraca.Otac je pri tome i kockar, veliki, opsjednut je kladionicama.Trenutno, radi velikih kredita ne radi, mama je stan digla pod hipoteku i taj kredit nije u stanju da ga vraca.Sada mama je ta koja nas hrani i dize nasu porodicu, a moj otac opet svaki dan trazi od nje barem 10 Km!Svaki dan slusati to je jaako tesko..On mi je unistio moje svo djetinjstvo!Moje djetinjstvo je sada puno boli i patnje, i dan danas..se patim i borim...Samo molim boga to to prestane...ali ipak,..ono ne prestaje.Sada imam 16 god. jaako sam mlad, ali sam prozivjela mnogo toga, pa ljudi sa kojima pricam, a koji me ne poznaju kazu mi da imam nekih 20 god.
Eto toliko o mojoj tuznoj prici
Eto toliko o mojoj tuznoj prici