Datum unosa: Petak 22.06.2007, 05:13, Naslov:
Ako kupujem markiranu garderobu ne znaci da lezim na parama,st definitivno nije tacno...Necu na internetu da pisem koliko imam i sta imam,ali da ''lezim na parama''sigurno ne bih zivela u Beogradu u stanu osrednje velicine(a ima nas ukupno 6,uskoro i 7),da ''lezim na parama''sigurno ne bih na letovanje isla u Grcku vec na Sejsle ili na Havaje!Slazem se sa tobom,da je jako bitno da covek ono sto nosi,prvenstveno UME to da nosi!Na ovoj temi pitanje je:''Da li vam je i koliko bitna markirana garderoba?'',jasno sam napisala da meni JESTE bitna i da verovatno gresim(To mi kazu svi iz porodice)i ne znam sta pink tu tebi smeta?
Kupujem u buticima(imam farmerke koje sam platila 800 dinara)kupila u butiku,i ne znam zasto mislis da su stvari u butiku tako skupe,da mogu da ih kupe samo oni(u ovom slucaju ja),koji leze na parama??
U butiku sam nasla bluzu za 400 dinara(ko kaze da se u butiku ne mogu naci jeftine stvari?)Iskreno,u mojoj porodici,samo ja kupujem te markirane stvari,niko osim mene(cak ni moja rodjena sestra) nema ni jednu Guci,Versace i tako te stvari...Moja mama je zena koja kupuje garderobu u china shopu,pijaci(svi se pitaju na kog sam povukla,pa da budem tolika kupoholicarka)...Sebi,mogu da priustim markiranu garderobu(nisam od onih,koji uzimaju od roditelja pare pa samo trose),sve markirane stvari sam kupila od para koje ja zaradjujem...Sada,dok sam mlada jos uvek mogu tako da trosim pare koje zaradim,ali kada budem osnovala svoju porodicu,mocicu da se oprostim od markirane garderobe..