Moj dragi je pre 16 godina drzao diskoteku na Novom Naselju u Novom Sadu gde smo odlazile moja draga Nela (vecina zna o kome je rec) i ja sa nasim drustvom...tako smo se upoznali.Medjutim jedna nasa prijateljica zelela je sa njim da se zabavlja ali to nikome nije govorila vec sve nekako potajno.Da bih je ja jedno vece otvoreno pitala sta zeli...i naravno posto je njen odgovor bio negativan preuzela sam stvari u svoje ruke.Tako smo 02.04.93.godine moj sadasnji muzic i ja poceli da se zabavljamo,a to zabavljanje traje i dan danas
Cini mi se da se volimo vise nego te 93.godine ili mozda samo zrelije...no,nije ni bitno.Bitno je da smo mi zajedno i da imamo divnu porodicu
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
posto smo iz istog kraja znali se ali ja nisam bila zainteresovana sve do jednog leta..poceli se muvati zezanje to je preslo u ozbiljnu vezu tako smo se i uzeli dan danas smo zajedno...
____________________ Zivi svaki dan kao da ti je poslednji.
Bili smo u istom odeljenju u srednjoj skoli. Na pocetku 2. godine moja drugarica koja je sedela sa mnom u klupi se odselila i ja nisam imala s kim da sedim i tu je bio on i tako smo poceli da pricamo malo vise, da se druzimo vise i zavoleli se...sad ga volim mnogo mnogo vise nego tad i drago mi je sto sam sa njim
____________________ The journey may be long, but the end is the beginning
Ucili smo u istom kaficu vikendom
Vikendom ne rade citaonice, pa smo navikli da tada budemo u opustenom kaficu gde smo uz kafu citav dan sedeli i ucili, on sa svojim drustvom, ja sa svojim. Vremenom su se spojili stolovi i tako...
Slucajno u firmi gde sam radila pre nego sto sam pocela kod njega
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Njegov najbolji drug je bio moj kolega na poslu...A i sestre mog dragog isle sa mnom u skolu...I tako...Prvi razgovori su nam bili preko msn-a i telefona, ko drugovi, a kasnije i sve ostalo
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
upoznala nas je drugarica,i sve je pocelo kao na salu ,kasnije su se umesali moji smatrali su da nije prilika za mene i sve se zavrsilo kao iz inata.Zato i danas ne sme da se pozalim, odgovor je...,,rekli smo ti"....
Moj drug Mihajlo i deckonja Nemanja sviraju zajedno u bendu, tako da me je Mihajlo upoznao sa Nemanjom na jednoj njihovoj svirci, a tek posle jedno pola godine smo se smuvali. Prica o tome kako smo se smuvali je zanimljivija, ali je i dugacka, pa necu da davim.
____________________ I'm waiting for the night to fall,
I know that it will save us all.
When everything's dark,
keeps us from the stark reality...
....u to vreme moj brat se zabavljo sa njegovom sestrom od tetke ......i tako samo se mi upoznali preko njih ., mi ostali zajedno ,a njih dvoje se rastali
Pošto je on iz jedne banje, ja sam tamo otišla na godišnji odmor, a nisam trebala,trebala sam ići na more, i odma prvo veče kako sam došla u banju tada smo se upoznali, a smuvali malo kasnije.
mi smo se upoznali jos na fakultetu, a dovela ga jedna poznanica kad smo se nas dve dogovorile da izadjemo same, uvece ,...ala sam bila ljuta kad sam videla da dolazi jos neko,...prvo smo se druzili, nekoliko meseci, a onda sam jedva ukapirala o cemu se tu jos radi,
Pa zato je i otvorena ova tema, waiting for the night samo napred, mi smo tu da slusamo ja stvarno uzivam da slusam te price, danas sam terala moje da mi pricaju kako su sve iz porodice upoznali jedni s drugima
____________________ The journey may be long, but the end is the beginning