Datum unosa: Cetvrtak 26.03.2009, 13:25, Naslov:
kada neko nesto nece, onda moze da ima izgovora kakvih god hoces, a ako neko nesto hoce, onda hoce i bez ubedjivanja...hocu da kazem, da je uvek najpostenije prema sebi da covek bude iskren, da ne zavarava sam sebe....znas sta bih ja uradila?!prvo bih pocela da ga ignorisem, u smislu da uopste ne obracam paznju na njega(bez ikakve svadje), jednostavno, okrenes se sebi, a to znaci:ugadjas sebi sa sitnicama koje te stvarno raduju, druzis se sa drugaricama koje ti prijaju , pustis malo da vidis kako ce muz reagovati, ako TI NE obracas paznju na njega, najuobicajenije se inace ponasas i videces.. pojedini muskarci vole da dominiraju, a prija im i kad im zena sve radi oko kuce, na poslu, oko njih, kada se zene beskrajno trude, a oni su raspolozeni kako im se cefne...naravno da te ne nagovaram uopste protiv tvog muza, ali ti ga najbolje poznajes, pa sigurno i znas u cemu bi bio problem...naravno da je najbolji razgovor izmedju vas....sa kojim je on pravom ''hladan'' kad mu to padne na pamet? svako od nas ima naravno pravo na razlicita raspolozenja, ali ja uvek, kad dodjem kuci-znaci svaki dan stvarno se trudim da budem pazljiva prema svima, a kada mi je tesko, tu su mi deca i muz da me utese..nikada nisam besna ili hladna prema nekome od njih, zato jer me iznervirao neko na poslu, ili vec negde drugde..