Jel'de?
Dobro!
Daklem, ja se ne plašim da će me neko naći i oteti, tako da ću da dam neke podatke o sebi. Jer, da bi me oteli, potreban je šleper, a on ne staje u ulicu moju. A inače, otmičari me kada sam u BG-u, mogu naći iu ''Džakarti'', skoro svako veče, ili ''Kod Kapetana'', a ujutru ako sam u gradu u ''Grinetu''.
Dozvolite da se obartim, ja sam službeno rečeno Jovan M. Janjić, gastronom, profesor gastronomije iz Beograda. Spadam u mladu kajlu, sa 26 leta. Radim kao restoranski ili ''food&beverage'' manager pri hotelima. Do pre par nedelja bio ''F&B'' Direktor jednog hotela sa 4* u Budvi, a u sredu stupam na novu dužnost u najjačem hoetlu sa 5* u Bečićima. Najmlađi specijalista u Južnoj Evropi. Moja specijalnost je hotelski ''f&b''management, a gastrospecijalizacija je francuska kuhinja, dok se intezivno bavim istorijom etno kulinarstva od nastanka države do danas. O tome sam sa kolegama objavio dve knjige 2004 i 2005 u izdanju ''BIGZ''a. Uža specijalnost ugostiteljski i protokolarni menadžment ( organizacija procera rada, kontrola kvaliteta rada, personala, ponude, normativa, kao i kalkulcija cena i standardizacije objekata )
Bez obzira što sam jako mlad, ovim poslom se bavim od svoje 16-te godine. I za svojih skoro 26 godina, bez problema poveravane su mi veoma važne i jake pozicije. U poslu sam pedantan i veoma precizan. Patrijahalnog vaspitanja imam jako stroge principe rada.
Da sada ne pomislite da ovaj debeli previše kaki o sebi poslovno, kao čobanin ponavljač, ja ću reći da sam široktrupni baletan uslovno rastegljive provijense.
Dakle ima me i u visini i u širinu, a bogami i u kubikažu.
Inače sam jednostavan čovek koji je previše ponekada ozbiljan za svoje godine ( jebem li ga, zbog posla ), a u isto vreme za sebe smatram da sam umereno do poprilično lud.
Ježim se kravate, a moram da je nosim.
Svaki slobodni momenat sam u kafani. Mrzim fancy mesta. Volim kafanu.12 godina pevam.i uvek su to kafanski narodnjaci.
Da ne mislite da sam opet neki džudžan, zbog prirode posla ( mala obrazovna struktura ), moram da se prilagodim svim standardima i neobrazovanim ljudima, ali i i konverzaciji viskog nivoa.
Fan Kiplinga, Andrića, Borhesa, ali i Nedžada Salkovića.
Bavim se pecanjem, odrastao na Dunavu.
Moj životni moto je:
''Nikada me niko nije zajebao dva puta, ali su svi izređali po jedan put''
Jurim za vetrenjačama, ispravljam krive Drine, ponekada previše psujem i lajem, ali sam takav i ne menjam se.
Bog mi je podario da me Andjela zavoli ovakvog kakav jesam i njena ljubav je moj najveći životni uspeh koji sam ostvario.
Neko mi kaže da sam ružan i debeo, a ja kažem, da sam Prva balerina Novog Beograda.
Volim ljude i verujem im.