Datum unosa: Sreda 14.04.2010, 18:22, Naslov:
Nisam za to da devojka treba da udje nevina u brak,ali isto tako ne mora pod razno da ide od jednog do drugog da bi uvidela shta je to sex..Boze moj,ako izgubi nevinost sa dechkom koga voli,i ako im je sve ok u vezi i to se zavrshi brakom,a pritom je ona srecna,zashto bi razmishljala o tome da joj sluchajno nije losh sex,a ni ne zna za drugachiji??
Eto,ja sam npr.izgubila nevinost sa 17 godina,ne kajem se,bilo mi je super sve 3 godine koliko sam bila sa tim dechkom..Nikada mi nije na pamet palo da idem da probam neshto drugo jer sam bila zadovoljna time shto imam..Chak i sada,kad se setim i kada uporedim ostale momke sa kojima sam spavala,ovaj prvi,moja prva ljubav,bio je medju prvima shto se tiche sexa,a i dosta drugih stvari,da ne duzim vishe..Mozda zato shto smo jedno od drugog uchili,a mozda i zato shto vodjenje ljubavi i sex nisu isto.Najlepshe je kada nekog volish... I svakako bitan je razgovor!