Datum unosa: Petak 20.03.2009, 00:47, Naslov:
Imala sam jedan takav razgovor sa svojom najstarijom cerkom.Moram vam priznati da mi je bilo malo neprijatno ali sto se mora nije tesko pogotovo kada se radi o rodjenoj deci....Vec par dana pre tog razgovora nekako je bila cudna,stalno se motala oko mene i kao da je htela nesto da me pita,a nije znala kako.Uzela sam je za ruku,odvela u sobu i otvoreno je pitala u cemu je problem...Kada se razgovor zavrsio dobila je normalnu boju u licu,kao da joj je pao kamen sa srca.Drago mi je zbog toga sto stvarno pricamo o svemu.Naravno rekla sam ja njoj da neke tajne nisu za mamu jer za to sluze drugarice...ali ne,kaze da najvise voli sa mnom da podeli sve ono sto je muci.
Ni ja nisam sa mojom mamom nikada pricala o tome,a kada je vremenom ukapirala da ja vise nisam dete onda joj je bilo krivo kako joj nisam nista rekla...A i kako bi?
Drago mi je sto su i u skolama dosta zaokupljeni tom temom i sto cesto imaju predavanja o sexu i o zastiti.Vreme je takvo da mora jako da se pazi jer vise nisu problem trudnoce...na zalost...